Tehokas 14W aurinkopaneeli IPX4 USB-C/A liitännät

XR2S14 Xtorm, Artikkelinro: 8227794

Tehokas 14W aurinkopaneeli

Matkusta kevyesti & erittäin kompakti

Lataa laitteesi helposti, kun lähellä ei ole pistorasiaa? Nyt voit tehdä niin tämän Xtorm SolarBoosterin avulla! Pienikokoinen ja kokoontaitettava aurinkopaneeli mahtuu reppuun tai käsilaukkuun, ja se kytkeytyy helposti esimerkiksi puhelimeen tai powerbankiin ja lataa sen. Nauti vihreästä aurinkoenergiasta helposti, missä ikinä oletkin.

Samanaikainen lataus kirkkaalla tavalla

Kahden liittimen, USB-A:n ja USB-C:n, avulla mobiililaitteesi lataaminen on helppoa. On jopa mahdollista ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Tällöin lataaminen kestää kuitenkin luonnollisesti hieman kauemmin, koska lähtö jaetaan kahden portin kesken. Etuna on, että voit ladata älypuhelimen ja kuulokkeet samanaikaisesti, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi ongelmitta.

Tehokkaat lähdöt

Molemmat USB-portit antavat 10,5 W:n FastCharge-lähtötehon ja voivat siten ladata useita pieniä mobiililaitteita aurinkovoimalla. 5V/2,1A:n avulla sinulla on riittävästi virtaa esimerkiksi drone-, GoPro-, puhelin- tai tablettilaitteen lataamiseen ongelmitta.

Reaaliaikainen kirkkaus

LCD-näytössä on kaksi toimintoa. Ensinnäkin se antaa tarkan numeron siitä tehosta, jonka SolarBooster tarjoaa liitetyille laitteillesi. Toiseksi se osoittaa optimaalisen kulman, johon SolarBooster kannattaa sijoittaa. Kun käännät SolarBoosteria, näytön numero pienenee tai suurenee sen mukaan, kuinka paljon auringonvaloa se vangitsee. Saat luotettavat tiedot, joita tarvitset saadaksesi auringosta mahdollisimman paljon tehoa!

24 % korkea tuotto

SolarBoosterin kaksi paneelia on valmistettu yksikiteisistä aurinkokennoista. Nämä kalliimmat, mutta laadukkaammat aurinkopaneelit on valmistettu yhdestä kappaleesta. Tämän seurauksena tuotto pinta-alaa kohti on enintään 24 %, mikä on paljon korkeampi kuin monikiteisillä paneeleilla. Yksikiteinen paneeli toimii hyvin myös heikommassa auringonvalossa ja sekä erittäin korkeissa että matalissa lämpötiloissa. Tämän seurauksena 14W SolarBooster-paneelit tuottavat #MoreEnergy kuin halvemmat aurinkopaneelit. Enemmän aurinkoenergiaa laitteiden lataamiseen!

Vieminen aurinkoisiin paikkoihin

Missä ikinä oletkin; tämä Xtorm 14W kokoontaitettava SolarBooster on aina kätevä. Lataa esimerkiksi puhelimesi tai korvakuulokkeesi vihreällä aurinkoenergialla takapihalla, parvekkeellasi tai rentouttavan päivän aikana veden äärellä. Kompakti ja kokoontaitettava aurinkopaneeli on helppo kuljettaa laukussa tai repussa.

Kestää roiskeita

SolarBooster on luokiteltu IPX4-luokkaan ja siinä on roiskevedenpitävä pinnoite. Pieni tihkusade festivaalin tai retkeilyviikonlopun aikana ei siis ole ongelma. Paneeli kestää helposti 5 minuutin saderuiskut kaikista suunnista.

Aseta se valoisalle puolelle

Integroidun jalustan ansiosta SolarBooster on helppo asettaa paikoilleen ja käyttövalmis hetkessä! On tärkeää, että SolarBoosteria käytetään ulkona eikä sisällä lasin takana, jolloin se absorboi paljon vähemmän auringonvaloa. SolarBooster toimii tietysti parhaiten, kun aurinko paistaa runsaasti eikä taivaalla ole pilveäkään. Kun on pilvinen päivä, laitteille on vähemmän aurinkoenergiaa. Täydellisen aurinkoisena päivänä saat siitä kaiken irti.

Puhdasta energiaa auringosta

Vihreän aurinkoenergian käyttäminen on kestävä tapa tuottaa virtaa mobiililaitteisiisi. Tällä 14W:n kokoontaitettavalla SolarBoosterilla voit helposti antaa #MoreEnergyä esimerkiksi älypuhelimeesi ilman verkkovirtaa. LCD-näytön avulla näet helposti, kuinka paljon tehoa SolarBooster antaa parhaillaan liitetyille laitteillesi. Anna laitteillesi puhdasta energiannostoa auringon voimalla!

Ei auringonpolttamia

Tätä 14 W:n kokoontaitettavaa SolarBoosteria on turvallista käyttää Xtorm-yhtiön kattavan turvallisuustarkastuksen ansiosta. Sekä SolarBooster että liitetyt laitteet on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. SolarBooster ei sisällä paristoja, joten paneelien ylikuumenemisen tai palamisen vaaraa ei ole edes korkeissa lämpötiloissa. Hyödynnä aurinko täysimääräisesti heti, kun se paistaa! Huoleton lataus, kestävällä tavalla.

Tuotteen ominaisuudet:
  • Aurinkokennot, joissa on korkea hyötysuhde
  • 1x USB-A- ja 1x USB-C-liitäntä
  • Lataa samanaikaisesti 2 laitetta aurinkoenergialla
  • Aurinkopaneelien teho 14W
  • Taitettava ja helppo kuljettaa
  • Integroitu jalusta
  • LCD-näyttö tuotoksen lukemiseen ja optimaaliseen sijoitteluun

Tehokas 14W aurinkopaneeli, Täydellinen yhdistettäväksi XR201:n kanssa

Mitat P-L-K:

30,90 x 22,60 x 2,90 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182277944

Toimittajan tuotenumero:

XR2S14