Tehokas 28W aurinkopaneeli IPX4 USB-C/A liitännät

XR2S28 Xtorm, Artikkelinro: 8227795

Täydellinen varavirta tehokkaalla 28W:n aurinkopaneelilla

Lataaminen auringon voimalla

Tämä kompakti Xtorm 28W kokoontaitettava SolarBooster on ratkaisu, jolla saat virtaa laitteisiisi ulkoseikkailun aikana. Kompakti paketti mahtuu helposti reppuusi. Paneeli on yksinkertaisesti taittuu kokoon ja on nopeasti käyttövalmis integroidun jalustan ansiosta. Tarvitset vain auringon voimaa ladataksesi esimerkiksi älypuhelimen, kuulokkeet ja drone-robotin vihreällä aurinkoenergialla hetkessä.

Aurinkoinen tapa kaksoislataukseen

Kun SolarBoosterissa on sekä USB-A- että USB-C-liitäntä, voit antaa uutta energiaa erilaisille pienille mobiililaitteille, missä tahansa oletkin. SolarBoosterin virta on myös mahdollista jakaa liitäntöjen välillä ja ladata kahta laitetta samanaikaisesti!

Lataa useita laitteita valoisalla tavalla

USB-A- ja USB-C-liittimien ansiosta mobiililaitteiden lataaminen on helppoa. Molempien USB-liittimien teho on 15W FastCharge ja 5V/3A. Tarpeeksi tehoa ladata nopeasti erilaisia laitteita aurinkovirralla, kuten tabletti, GoPro, drone tai kuulokkeet. Hyödynnä auringon voima heti kun se paistaa!

Näyttö, joka auttaa sinua kirkastumaan

LCD-näytön avulla saat tarkan lukeman siitä, kuinka paljon SolarBooster antaa tehoa laitteillesi. Sen lisäksi näyttö auttaa sinua myös sijoittamaan aurinkopaneelit optimaaliseen asentoon. SolarBoosteria kiertämällä näytön numero kasvaa, kun se on suunnattu parhaaseen suuntaan. Loistava työkalu, jolla saat kaiken irti auringon voimasta!

24 %(!) auringon tuottoa

SolarBoosterin neljä paneelia on valmistettu yksikiteisistä aurinkokennoista. Nämä kalliimmat, mutta laadukkaammat aurinkopaneelit on valmistettu yhdestä kappaleesta. Tämän seurauksena pinta-alaa kohti laskettu tuotto on enintään 24 %, mikä on paljon enemmän kuin monikiteisillä paneeleilla. Yksikiteinen paneeli toimii hyvin myös heikommassa auringonvalossa ja sekä alhaisissa että erittäin korkeissa lämpötiloissa. Tämän seurauksena SolarBoosterin paneelit tarjoavat enemmän energiaa ulkoiluseikkailuusi kuin muut aurinkopaneelit.

Vie se auringonvaloon

Minne tahansa seuraava matkasi viekin, 28 W:n SolarBooster on aina hyvä idea pakata mukaan. Kunhan menet paikkaan, jossa aurinko paistaa, saat aina #MoreEnergyn ilman verkkovirtaa. Pysyt yhteydessä älypuhelimesi kautta, otat kuvia drone-robotillasi ja navigoit kauneimpiin paikkoihin GPS:n avulla.

Matkusta kevyesti ja ultrakompaktisti

IPX4-luokiteltu SolarBooster kestää pieniä sadepisaroita kaikista suunnista 5 minuutin ajan, eikä sitä vahingoita edes kevyt sadekuuro. Integroitu jalusta varmistaa, että SolarBooster voidaan sijoittaa helposti ja se myös taittuu helposti takaisin kompaktiksi paketiksi. Taitettu paketti mahtuu reppuun ja sen voi ottaa mukaan minne tahansa.

Kirkkaammat päivät

Saat SolarBoosterista eniten energiaa aurinkoisena, kirkkaana päivänä. Kun on pilvistä, tuotto on paljon pienempi. On myös tärkeää hyödyntää suoraa auringonvaloa. Lasin tai esimerkiksi auton tuulilasin takana SolarBooster toimii paljon tehottomammin. Sinun täytyy mennä ulos ja nauttia uusista seikkailuista ulkona!

Täysi lisäys auringonpaisteeseen

Puhdasta, vihreää energiaa auringon kautta: 28 W:n SolarBoosterilla se on aina käytettävissäsi! Et tarvitse pistorasiaa saadaksesi uutta virtaa tärkeisiin mobiililaitteisiisi seikkailuidesi aikana. Niin kauan kuin aurinko paistaa, sinulla on riittävästi virtaa tämän kestävän aurinkoenergian lähteen avulla.

Vapaa auringon aiheuttamista vaurioista

Xtorm-yhtiön kattavan turvatarkastuksen ansiosta sekä SolarBooster että siihen liitetyt laitteet ovat suojattuja esimerkiksi oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. SolarBoosterissa ei ole sisäistä akkua, joten paneelien ylikuumenemisen tai palamisen vaaraa ei ole, kun lämpötila nousee liian korkeaksi. Sisäänrakennettujen turvamekanismien ansiosta voit ladata laitteitasi tehokkaalla aurinkoenergialla huoletta!

Tuotteen ominaisuudet:
  • Korkean hyötysuhteen aurinkokennot
  • 1x USB-A- ja 1x USB-C-liitäntä
  • Lataa samanaikaisesti 2 laitetta aurinkoenergialla
  • Tehoiset aurinkopaneelit 28W
  • Kompakti pakkaus, joka mahtuu reppuusi
  • Integroitu jalusta
  • Lähtö ja optimaalinen sijoitus näkyvissä LCD-näytön kautta

Täydellinen yhdistettäväksi XR202:n kanssa

Mitat P-L-K:

30,90 x 22,60 x 3,90 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182277951

Toimittajan tuotenumero:

XR2S28