Magnetic Wireless 15W Power Bank USB-C 5.000mAh

FS5W051 Xtorm, Artikkelinro: 8227815

Lisää tehoa puhelimeesi

Tämän langattoman magneettisen virtalähteen kompakti muotoilu sopii täydellisesti sinulle, jos koko elämäsi on puhelimessasi ja käytät sitä jatkuvasti. Lataaminen tällä Power Bankilla on helppoa ja alkaa heti. Kiinnitä se iPhonen takaosaan ja laita se yksinkertaisesti taskuusi. Sen 5 000 mAh:n kapasiteetin ansiosta sinulla on ylimääräistä energiaa puhelimellesi käden ulottuvilla ja selviät päivästä ilman latausstressiä!

Xtorm MagCharge Pro saumattomaan lataamiseen

Xtorm MagCharge Pro -teknologia on samanlainen kuin Applen MagSafe. Tämän teknologian avulla lataat puhelimesi magneettisesti ja langattomasti. Erittäin vahvojen magneettien ansiosta Power Bank napsahtaa kiinni puhelimesi takaosaan eikä päästä irti ennen kuin haluat. Akku latautuu nopeasti ja langattomasti vahvan ja tarkasti sijoitetun magneettiliitännän ansiosta. 7,5 W MagCharge Pro -laitteella lataat puhelimesi vaivattomasti ja hetkessä.

Jatka puhelimen käyttöä latauksen aikana

iPhonen ja Power Bankin yhdistelmä sopii mukavasti käteen latauksen aikana. Litteä Power Bank lisää vähän kokoa ja painoa. Geometrinen muotoilu yhdistettynä käytettyyn materiaaliin takaa miellyttävän otteen. Tämän ansiosta voit edelleen käyttää puhelintasi latauksen aikana. Jatka puheluiden soittamista ja navigointia tai selaa Instagram-syötettäsi. Pääset eroon akun alhaisen varaustason ahdistuksesta!

LED-näyttö akun tarkkaa tilaa varten

Tarkka LED-näyttö näkyy latauksen aikana ja näyttää Power Bankin akun senhetkisen prosenttiosuuden. Näet, kuinka energiaa virtaa Power Bankista puhelimeesi! Näyttö kertoo myös, milloin on aika ladata itse Power Bank. Pysy ajan tasalla Magnetic Wireless Power Bankin energiatasosta yhdellä vilkaisulla.

Käyttövalmis 1,5 tunnissa Xtorm-pikalatauksen avulla.

Kun on aika ladata Power Bank, Xtorm 18W Fast Charge -nopealataus mahdollistaa sen hetkessä. USB-C-portin kautta voit ladata FS5 Power Bankin täyteen 1,5 tunnissa. Pass-through-toiminnon ansiosta voit myös ladata puhelintasi langattomasti samanaikaisesti, kun Power Bankia ladataan. Niinpä sekä puhelimesi että Power Bank ovat nopeasti valmiina seuraavaa kierrosta varten!

Lataa kaikentyyppisiä älypuhelimia

Myös älypuhelimia, jotka eivät tue langatonta latausta, on mahdollista ladata kaapelin ja 18 W:n USB-C-liitännän avulla. Kun lataat puhelimen uudelleen USB-C-portin kautta, teet sen Xtorm Fast Charge -latauksella. Tämä tekniikka lataa minkä tahansa puhelimen salamannopeasti!

Xtorm-turvallisuustarkastus

Xtorm 6-kerroksinen turvatarkastus takaa turvallisen päivittäisen käytön tämän magneettisen Power Bankin kanssa! Sisäänrakennetut mekanismit suojaavat tätä Power Bankia ja siihen liitettyjä laitteita muun muassa oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Laajan laadunvalvonnan ansiosta saat turvallisen ja laadukkaan Power Bankin päivittäiseen käyttöön.

  • Sopii mihin tahansa taskuun
  • Erittäin vahva magneettinen ote
  • Langaton lataus 7,5W MagCharge Pro -laitteella
  • Lataus käynnistyy automaattisesti
  • 18W Xtorm Fast Charge -lataus kaapelin kautta
  • Tarkka LED-näyttö akun tilasta
EAN:

8718182278156

Toimittajan tuotenumero:

FS5W051