Varavirta 5.000mAh 12W USB-C & USB-A Valkoinen

XE1050 Xtorm, Artikkelinro: 8227820

Kätevä virtapankki 5 000 mAh

Lataa 2 laitetta samanaikaisesti – GO!

12W FastCharge-teho varmistaa, että sekä liitetty laite että itse Go2 Power Bank latautuvat nopeasti ja ovat täynnä energiaa. USB-A- ja USB-C-liitäntöjen avulla on mahdollista ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Pass-through-toiminnon ansiosta voit jopa ladata nopeasti kuulokkeet tai älypuhelimen samalla, kun itse Power Bankia ladataan. Nopea energiansaanti on sinun valintasi!

Sopii mihin tahansa taskuun

Paljon pienempi kuin muut tehopankit tällä kapasiteetilla; Go2 Power Bankin ottaminen mukaan on aina hyvä idea. Sen kompaktin, litteän ja minimalistisen muotoilun ansiosta sinulla on aina ylimääräistä energiaa mukanasi! Tämä Go2 Power Bank mahtuu helposti housujen tai takin taskuun, joten siitä tulee nopeasti tapa pitää se aina mukana. Ota se mukaan, olitpa sitten menossa treenaamaan, eläintarhaan tai festivaaleille. Tämän Go2 Power Bankin avulla sinulla on aina #MoreEnergy käden ulottuvilla kaikkina vuorokauden aikoina, missä ikinä oletkin!

Kaikentyyppisille älypuhelimille

Oikean kaapelin avulla voit ladata minkä tahansa älypuhelimen tällä Go2 Power Bankilla. Olipa sinulla sitten vanhempi iPhone tai uusin Samsung, OnePlus tai Oppo, USB-A- ja USB-C-liitäntöjen avulla voit ladata puhelimesi hetkessä. Universaali yhteensopivuus takaa täydellisen mukavuuden! LED-valot ilmoittavat, kuinka paljon virtaa Power Bankissa on jäljellä. Tiedät, milloin on aika ladata Go2.

Pitää huolta puhelimestasi

12 W:n FastCharge-toiminnon ansiosta laitteesi latautuvat hetkessä. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa, vaan myös pidentää esimerkiksi älypuhelimesi akun kestoa. Älypuhelimen akku kestää pisimpään, kun se ladataan lyhyesti ja mahdollisimman nopeasti – käytä siis Xtorm FastChargea! Pikalataus estää myös puhelimen akun kuumenemisen, mikä myös pidentää sen käyttöikää. Kestävä latausratkaisusi nyt ja tulevaisuudessa on Go2!

Vuosia nautintoa Go2:sta

Tämä 5 000 mAh FastCharge Go2 -virtapankki on valintasi, kun etsit virtapankkia, jolla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Halvemmat power bankit rikkoutuvat usein nopeasti tai latauskyky hidastuu ajan myötä. Tällä Xtorm Go2:lla voit ladata pieniä mobiililaitteitasi vuosien ajan! Kehittyneiden ja uusien teknologioiden avulla tämä Power Bank lataa nopeasti paitsi nykyisen sukupolven älypuhelimet myös tulevaisuuden älypuhelimet!

Kestävyys on valinta

Tämän Go2-virtapankin kotelo on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja sillä on maailmanlaajuisesti tunnustettu GRS-sertifikaatti! Lisäksi pakkaus on lähes kokonaan valmistettu kierrätyspaperista, jolla on FSC-merkintä. Pieni, 3 gramman koukku on poikkeus. Sekin on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja GRS-sertifioitu. Luotettava ja kestävä Go2 Power Bank: nautit siitä vuosia!

Xtorm Supreme -takuu

A-luokan akut – pidempi käyttöikä
Uusin teknologia – tulevaisuuden varmatoimisuus
6-kerroksinen turvatarkastus – laadunvalvonta

Sisäänrakennettujen mekanismien ansiosta tätä Power Bankia on turvallista käyttää vuosia. Sekä itse Power Bank että siihen liitetyt laitteet on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Xtorm 6-kerroksinen turvatarkastus varmistaa, että tämä on Go2 Power Bank -virtapankkisi kaikkia päivittäisiä latauksia varten! Laajan laadunvalvonnan ansiosta saat varmasti turvallisen ja laadukkaan Power Bankin päivittäiseen käyttöön.

Tuotteen ominaisuudet:
  • 1x USB-A- ja 1x USB-C-portti
  • 12W FastCharge
  • Kapasiteetti 5,000mAh -> 1+ puhelimen lataus
  • Kompakti koko, mahtuu mihin tahansa taskuun
  • Sopii kaikenlaisille älypuhelimille
  • Paras valinta laadun ja kestävyyden suhteen
Mitat P-L-K:

15,50 x 10,00 x 2,60 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182278200

Toimittajan tuotenumero:

XG2050