Varavirta 10.000mAh 15W USB-C & USB-A Musta

XG2101 , Artikkelinro: 8227823

Nopea Varavirta 10.000mAh Musta, täydellinen aktiiviselle mobiilikäyttäjälle!

 

Pikalataus 2 laitetta samanaikaisesti

Tämä Go2-virtapankki antaa nopeasti uutta energiaa 2 laitteelle samanaikaisesti 15W FastCharge-ominaisuudella! Varmista, että sinulla on oikeat kaapelit ja lataa päivittäiset laitteesi supernopeasti USB-A- tai USB-C-liitännän kautta! Itse Power Bank on täysin ladattu ja käyttövalmis 1,5 tunnissa. Pass-through-toiminnon ansiosta on jopa mahdollista ladata laite nopeasti, kun itse Power Bankia ladataan.

Go2 Power Bank mahtuu mihin tahansa laukkuun

Ohuen ja kompaktin muotoilun ansiosta voit helposti ottaa tämän Power Bankin mukaan kaikkialle. Laita se yksinkertaisesti laukkuusi, kun tiedät, että sinulla on sinä päivänä lähelläsi vain vähän tai ei lainkaan pistorasioita. Voit ottaa niin monta valokuvaa tai videota kuin haluat, koko päivän, ilman huolta akun loppumisesta. Tämän Go2 Power Bank -virtapankin avulla sinulla on aina nopeasti ylimääräistä energiaa päivittäisiä laitteitasi varten.

Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa

USB-A- ja USB-C-liitäntöjen ansiosta tämä Go2 Power Bank sopii sekä vanhempiin että uudempiin laitteisiin. Oikean kaapelin avulla voit ladata nopeasti minkä tahansa älypuhelimen, olipa kyseessä sitten OnePLus, Oppo, iPhone, Samsung tai Xiaomi. Voit myös ladata kaikki langattomat kuulokkeet, lennokin tai GoPron tällä Go2 FastCharge Power Bankilla! LED-valot kertovat, kuinka paljon virtaa Power Bankissa on jäljellä. Tiedät, milloin on aika ladata Go2.

Pidennä puhelimesi käyttöikää!
15W FastCharge -toiminnon ansiosta laitteesi latautuvat supernopeasti, mutta tämä toiminto myös pidentää akun käyttöikää. Laite, jossa on sisäinen akku, kannattaa ladata mahdollisimman nopeasti ja lyhyesti. Pikalataus estää myös akkusi ylikuumenemisen, mikä myös pidentää sen käyttöikää.

Go2:si vuosien #MoreEnergyn puolesta

Tässä FastCharge-ominaisuudella ja 10 000 mAh:n kapasiteetilla varustetussa Go2 Power Bankissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Uusimpien teknologioiden käytön ansiosta tämä Power Bank sopii nykyisiin mobiililaitteisiin ja myös tuleviin versioihin. Halvemmat power bankit laajenevat ajan myötä tai eivät enää lataudu yhtä nopeasti. Laadukkaalla Xtorm Go2 Power Bankilla saat taatusti lisäenergiaa vuosiksi eteenpäin!

Kestävästi valmistettu valinnan mukaan

Tämän Go2 Power Bank -virtapankin kotelo on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja se on sertifioitu maailmanlaajuisesti tunnustetulla GRS-sertifikaatilla! Lisäksi pakkaus on lähes kokonaan valmistettu kierrätyspaperista, jolla on FSC-merkintä. Pieni, 3 gramman koukku on poikkeus. Sekin on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja siinä on GRS-sertifikaatti. Luotettava ja kestävä Go2 Power Bank: nautit siitä vuosia!

Xtorm Supreme -takuu

A-luokan akut – pidempi käyttöikä
Uusin teknologia – tulevaisuuden varmatoimisuus
6-kerroksinen turvatarkastus – laadunvalvonta

Sisäänrakennettujen mekanismien ansiosta tätä Power Bankia on turvallista käyttää vuosia. Sekä itse Power Bank että siihen liitetyt laitteet on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Xtorm 6-kerroksinen turvatarkastus varmistaa, että tämä on Go2 Power Bank -virtapankkisi kaikkia päivittäisiä latauksia varten! Laajan laadunvalvonnan ansiosta saat varmasti turvallisen ja laadukkaan Power Bankin, jota voit käyttää päivittäin.

Tuotteen ominaisuudet:
  • 1x USB-A- ja 1x USB-C-liitäntä
  • 15W FastCharge
  • Kapasiteetti 10,000mAh -> 2+ puhelimen latausta
  • Kätevä koko, mahtuu mihin tahansa laukkuun
  • Yhteensopiva kaikentyyppisten älypuhelinten kanssa
  • Paras valinta laadun ja kestävyyden suhteen

Nopea Varavirta 10,000mAh Musta

Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 2,60 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182278231

Toimittajan tuotenumero:

XG2101