Tehokas varavirta 20.000mAh 15W USB-C & USB-A Valkoinen

XG2200 Xtorm, Artikkelinro: 8227825

Tehokas varavirta 20.000mAh Valkoinen, täydellinen maailmanmatkaajalle!

 

FastCharge vähintään 4 kertaa!

Tämän Xtorm Go2 Power Bankin ja sen valtavan 20 000 mAh:n kapasiteetin ansiosta latausstressi katoaa välittömästi. 15W FastCharge takaa, että laitteesi latautuvat täyteen hetkessä, vähintään 4 kertaa yhdellä latauksella! Käytä USB-A- ja USB-C-liitäntöjä kahden laitteen lataamiseen nopeasti samanaikaisesti. Pass-through-toiminnon avulla voit antaa uutta energiaa laitteelle samalla, kun itse Power Bankia ladataan!

Ei pistorasiaa? Ei ongelmaa!

Viimeisintä teknologiaa hyödyntämällä suuri 20 000 mAh:n kapasiteetti mahtuu tähän pienikokoiseen Go2 Power Bankiin. Se mahtuu helposti laukkuun tai reppuun. Lentomatkoilla Power Bank ei vie juuri lainkaan tilaa ja mahtuu helposti käsimatkatavaroihin. Täydellinen lisävaruste päiväksi rannalla, kaupunkilomalle tai pitkälle kävelylle luonnossa. Kun lähistöllä ei ole pistorasiaa pitkään aikaan ja haluat käyttää mobiililaitteitasi täysimääräisesti, tämä on sinun Go2 Power Bankisi!

Go2 pärjää kaikelle!

Oikeilla kaapeleilla tämä Power Bank sopii kaikenlaisille älypuhelimille, kuulokkeille tai muille pienille mobiililaitteille. USB-A- ja USB-C-liitäntöjen ansiosta voit antaa uutta energiaa kahdelle laitteelle samanaikaisesti! Olipa sinulla sitten vanhempi tai uudempi Xiaomi-, OnePlus-, Samsung- tai iPhone-malli, tässä Go2:ssa on tarpeeksi virtaa lataamaan puhelimesi vähintään 4 kertaa 0-100 %:iin! LED-valot kertovat, kuinka paljon virtaa Power Bankissa on jäljellä. Tiedät, milloin on aika ladata Go2.

Pidempi käyttöikä FastChargen avulla

15 W:n FastChargen ansiosta mobiililaitteesi latautuvat täyteen supernopeasti. Tämä toiminto pidentää myös akun käyttöikää. Laite, jossa on sisäinen akku, kannattaa ladata mahdollisimman nopeasti ja lyhyesti. Pikalataus estää myös akun ylikuumenemisen, mikä takaa myös pidemmän käyttöiän.

Go2-laitteesi tänään ja huomenna

Tässä Go2-virtapankissa, jossa on 15W FastCharge ja 20 000mAh:n kapasiteetti, on erinomainen hinta-laatusuhde. Tämä Power Bank sopii nykyisiin mobiililaitteisiin ja myös tuleviin malleihin. Tämä johtuu pääasiassa uusimpien teknologioiden käytöstä. Halvemmat virtapankit menettävät virtaa ajan myötä tai eivät enää lataudu yhtä nopeasti. Laadukkaalla Xtorm Go2 Power Bankilla saat taatusti #MoreEnergyä vuosiksi eteenpäin!

Kestävä valinta

Tämän Go2 Power Bank -virtapankin kotelo on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja sillä on maailmanlaajuisesti tunnustettu GRS-sertifikaatti! Lisäksi pakkaus on lähes kokonaan valmistettu kierrätyspaperista, jolla on FSC-merkintä. Pieni, 3 gramman koukku on myös valmistettu täysin kierrätysmuovista ja siinä on GRS-sertifikaatti. Luotettava ja kestävä Go2 Power Bank: nautit siitä vuosia!

Xtorm Supreme -takuu

A-luokan akut – pidempi käyttöikä
Uusin teknologia – tulevaisuuden varmatoimisuus
6-kerroksinen turvatarkastus – laadunvalvonta

Sisäänrakennettujen mekanismien ansiosta tätä Power Bankia on turvallista käyttää vuosia. Sekä itse Power Bank että siihen liitetyt laitteet on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Xtorm 6-kerroksinen turvatarkastus varmistaa, että tämä on Go2 Power Bank -virtapankkisi kaikkia päivittäisiä latauksia varten! Laajan laadunvalvonnan ansiosta saat varmasti turvallisen ja laadukkaan Power Bankin päivittäiseen käyttöön.

Tuotteen ominaisuudet:
  • 1x USB-A- ja 1x USB-C-liitäntä
  • 15W FastCharge
  • Kapasiteetti 20,000mAh -> 4+ puhelimen latausta
  • Suuri kapasiteetti kompaktissa koossa
  • Yhteensopiva kaikentyyppisten älypuhelinten, dronejen ja kuulokkeiden kanssa
  • Paras valinta laadun ja kestävyyden suhteen

Tehokas varavirta 20.000mAh

Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 3,80 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182278255

Toimittajan tuotenumero:

XG2200