Kestävä varavirta 40.000 IP65 USB-C PD 100W

XR204 Xtorm, Artikkelinro: 8227833

Hanki #MoreEnergy tällä Power Banksin sveitsiläisellä armeijan veitsellä!

Olitpa sitten retkeilemässä perheen tai ystävien kanssa, tämä taskulampulla varustettu rugged Power Bank on täydellinen Power Bank mihin tahansa perusleiriin. Vuosien kokemuksemme ansiosta tässä kannettavassa laturissa on kaikki ominaisuudet, joita jokainen ulkoseikkailija tarvitsee.
Power Bankissa on valtava 40K mAh kapasiteetti, 3 USB-porttia, monitoimilamppu ja älykäs näyttö. Kaikki nämä ominaisuudet on pakattu kestävään, vedenkestävään ja yllättävän pieneen Power Bankiin, jossa on tarpeeksi virtaa jopa Nintendo Switchin tai kannettavan tietokoneen lataamiseen!

  • Kestävä rakenne IP65-luokituksella: iskunkestävä, pölyn- ja vedenkestävä.
  • 40K mAh lataa kaikki laitteesi
  • 1x 100W USB-C PD, 1x 20W USB-C PD, 1x 18W USB-A QC3.0 (22,5W Huaweille).
  • Integroitu lamppu, jossa on eri toimintoja
  • Kahva säädettävällä hihnalla
  • Älykäs näyttö, jossa on lataustiedot
  • Kierrätysmuovit, joilla on GRS-sertifikaatti
Paras ulkokäyttöön tarkoitettu Power Bank IP65-luokituksella

Rugged Power Bank on iskun-, pölyn- ja vedenkestävä IP65-luokituksella. Tämä tekee tehokkaasta kannettavasta akusta käyttökelpoisen milloin ja missä tahansa, jopa märillä tai pölyisillä pinnoilla! Voit ottaa sen helposti mukaan laukkuun tai reppuun, ja oranssin värinsä ansiosta löydät Power Bankin nopeasti. IP65-luokituksen ja vankan rakenteen ansiosta se kestää kovaa kyytiä, eikä sinun tarvitse huolehtia pölyn, kolhujen tai muutaman sadepisaran aiheuttamista vaurioista.

Power Bank taskulampulla

Integroidussa lampussa on neljä eri tilaa ja vastaavat toiminnot. Yksi tila toimii kuin klassinen taskulamppu, ja siinä on kohdevalotoiminto. Toisella tilalla valaiset pienen tilan, kuten teltan, täydellisesti! Sinulla on aina oikea valo löytääksesi tien pimeässä tai valaistaaksesi huoneen tunnelmallisesti. Myös SOS- ja salamatoiminto on mietitty. Mutta toivomme tietysti, ettet koskaan tarvitse niitä.

Lataa useita laitteita Xtorm Ultra FastChargen ja 40K mAh:n avulla.

Kolmen eri USB-portin avulla lataat erilaisia älypuhelimia, tabletteja, droneja, kameroita ja kuulokkeita. 100W Ultra FastCharge -lähdön teho riittää jopa kannettavan tietokoneen tai Nintendo Switchin lataamiseen! Tämä tekniikka lataa kaikki laitteet hetkessä, ja 40K mAh:n kapasiteetin ansiosta et ole koskaan ilman #MoreEnergyä.

Vinkki: Lataa Power Bank aurinkovirralla

Voit ladata useita laitteita samanaikaisesti, ja pass-through-toiminnon ansiosta voit ladata laitetta samalla, kun itse Power Bank latautuu. Kun lataamiseen käytetään Xtorm-aurinkopaneeleita, ei tarvita edes pistorasiaa. Käytä esimerkiksi Xtorm 28W Solar Booster -aurinkovahvistinta Rugged Power Bankin lataamiseen aurinkovoimalla.

Kahva takaa täydellisen siirrettävyyden

Rugged Power Bank on keskivertovirtalähdepankkia suurempi, koska se sisältää niin paljon lisätoimintoja ja kapasiteettia. Säädettävällä hihnalla varustettu kahva varmistaa, että voit silti ottaa sen helposti mukaasi. Käytä sitä kulkiaksesi Power Bankin kanssa leirintäalueen, rannan tai metsän halki. Täydellinen perusvehje kaikkiin ulkoilma-seikkailuihisi.

Älykäs näyttö latauksen seurantaan

Toinen tämän Power Bankin käytännöllinen ominaisuus on kehittynyt älykäs näyttö. Siitä voit lukea latausajat, akun prosenttiosuuden ja lähtötehot reaaliajassa. Näet, millä nopeudella laitteesi latautuu ja kuinka paljon energiaa itse Power Bankissa on jäljellä. Näin varmistat, että lataat sen ajoissa ja sinulla on aina #MoreEnergy seikkaillessasi.

Tietoja Xtormista

Xtorm tarjoaa sinulle parasta laatua, uusinta tekniikkaa ja suurinta turvallisuutta vuosien #MoreEnergyn varalle! Vuodesta 2008 lähtien olemme työskennelleet ulkoilutuotteiden ja kestävien laitteiden parissa, jotka antavat mobiililaitteillesi #MoreEnergy. Käytämme pääasiassa ensiluokkaista GRS-sertifioitua kierrätysmuovia, ja kaikki tuotteemme on testattu 6-kerroksisen turvallisuustarkastuksen mukaisesti. Näin varmistetaan, että sekä Xtorm-tuote että siihen liitetty laite ovat turvallisia käyttää vuosien ajan.

EAN:

8718182278330

Toimittajan tuotenumero:

XR204