Evo Lite iPhone 14 Musta

T21-9672 Tech21, Artikkelinro: 8670354

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA

Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS

Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN

Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ

Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO LITE

Joustava ja pehmeä kosketus, Evo Lite -kotelomme on täysin valmis suojaamaan puhelintasi jokapäiväisiltä putoamuksilta ja iskuilta. Tässä ohuessa ja kevyessä kotelossa on sisäänrakennetut ilmatyynyt, jotka vaimentavat iskuja, joten se on helppo pukea ja riisua, joten se on ihanteellinen kaikille, jotka rakastavat kotelonsa vaihtamista säännöllisesti.

Tapauskohtaiset ominaisuudet:

• Iskusuojaus: 3 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojan osalta.

• Jätevastuullinen innovaatio
Viimeisin muoviinnovaatio saa tämän kotelon hajoamaan paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo käytön jälkeen.*

• Liukumaton ote
Kevyet materiaalit ja helppo pitää.

• Parannettu kamerasuojaus
Suunniteltu suojaamaan puhelimen haavoittuvinta tekniikkaa.

• Ohut profiili
Pehmeä kotelo, joka on helppo pukea ja riisua.

• Tyylikäs ja turvallinen
Tiukasti testattu ja valmis kaikenlaisiin jokapäiväisiin kolhuihin ja naarmuihin.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

• Saumaton liitettävyys
Erityisesti suunniteltu mahdollistamaan täyden yhteyden liikkeellä ollessa.

* Pyrimme vähentämään, käyttämään uudelleen tai poistamaan muovia kaatopaikalta. Muovimateriaalit hajosivat tässä tapauksessa yli 21 % jo 318 päivän jälkeen. Mitä enemmän testaamme ja innovoimme, sitä nopeammin tapauksemme hajoavat.

Mitat P-L-K:

20,9 x 11 x 2,1 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586703540

Toimittajan tuotenumero:

T21-9672

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14

Uusi:

ny0001