Evo Crystal MagSafe iPhone 14 Pro Grafiitti

T21-9712 Tech21, Artikkelinro: 8670492

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA

Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS

Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN

Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ

Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO CRYSTAL MAGSAFE

*15 x vahvempi kuin military-standardi* Edistyksellisin kirkas kotelomme – jos tarvitset kirkkaan kotelon, jossa voit esitellä uusinta laitettasi, mutta et halua tinkiä suojasta, Evo Crystal on juuri sinulle sopiva kotelo.

Kotelo on testattu 15 kertaa vahvemmaksi kuin MIL-STD-810 -standardi, ja siinä on uraauurtava 4,9 metrin FlexShock™-iskunvaimennus, joka suojaa usealta pudotukselta. Kestävä “bio-spice”-ainesosa tekee kotelosta yli 60-prosenttisesti biologisesti hajoavan, ja siihen on upotettu älykkäitä UV-säteilyä kestäviä aineita, jotka estävät laitteen värjäytymistä ja materiaalin hajoamista. Evo Crystal on markkinoiden ainoa kestävä kotelo, joka tarjoaa elinikäisen selkeyden ja elinikäisen törmäyssuojan.

Tuotteen ominaisuudet:

• FlexShock™ Iskusuojaus: 4,9 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojauksen osalta.

• MagSafeⓇ -yhteensopiva
Magneetit on sisäänrakennettu itse koteloon – eli se toimii MagSafeⓇ-laturien ja lisävarusteiden kanssa.

• Sisäänrakennettu hygieniasuojaus
Kehittynyt antimikrobinen tekniikka.*

• Parannettu kamerasuojaus
Suunniteltu suojaamaan puhelimen haavoittuvinta tekniikkaa.

• Kellastumista estävä
Valmistettu UV-suojatuista materiaaleista, jotka estävät kellastumista ja värimuutoksia.

• Liukumaton ote
Kevyet materiaalit ja täydellinen istuvuus.

• Naarmunkestävä
Itsekorjautuvien ominaisuuksien ansiosta laite näyttää aina yhtä hyvältä kuin uusi.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

*Kehittynyt antimikrobinen teknologia suojaa koteloa hajua, värjäytymistä tai materiaalin hajoamista aiheuttavilta mikrobeilta.

Mitat P-L-K:

20,3 x 11 x 2,1 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586704929

Toimittajan tuotenumero:

T21-9712

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro

Uusi:

ny0001