Evo Check iPhone 14 Pro Max Savunmusta

T21-9724 Tech21, Artikkelinro: 8670516

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA

Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS

Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN

Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ

Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO CHECK

Ostitko uuden älypuhelimen ja oletko huolissasi sen vahingoittumisesta? Enää ei huolta Tech21:n Evo Checkin kanssa. Erittäin suosittu kotelo, se on valmistettu ainutlaatuisesta FlexShock™-materiaalista, joka imee 90 % iskuenergiasta jokaisella iskulla. Läpinäkyvä viimeistely tarkoittaa, että käyttäjät voivat edelleen nähdä alkuperäisen suunnittelun, kun taas vaihdettavat painikkeet ja parannettu kameran suojaus pitävät kaiken täysin toimintakunnossa. Osana Tech21:n jätevastuullista innovaatiota tämä kotelo on valmistettu uusimmasta muoviinnovaatiosta: tehostetusta lisäaineesta, joka saa sen hajoamaan kaatopaikkaympäristössä paljon nopeammin kuin mikään muu tavallinen puhelinkotelo.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:

• FlexShock™ Iskusuojaus: 4,9 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojauksen osalta.

• Jätevastuullinen innovaatio
Viimeisin muovi-innovaatio saa tämän kotelon hajoamaan paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo käytön jälkeen.*

• Parannettu kamerasuojaus
Suunniteltu suojaamaan puhelimen haavoittuvinta tekniikkaa.

• Vaihdettavat painikkeet
Sekoita ja sovita yhteen kotelon ja painikkeiden väri.

• Liukumaton ote
Kevyet materiaalit ja pysyy hyvin kädessä.

• Naarmunkestävä
Itsekorjautuvien ominaisuuksien ansiosta laite näyttää aina yhtä hyvältä kuin uusi.

• Ohut profiili
Pehmeä kotelo, joka on helppo laittaa paikalleen ja ottaa tarvittaessa pois.

* Pyrimme vähentämään, käyttämään uudelleen tai poistamaan muovia kaatopaikalta. Muovimateriaalit hajosivat tässä tapauksessa yli 21 % jo 318 päivän jälkeen. Mitä enemmän testaamme ja innovoimme, sitä enemmän saamme tuotteistamme ympäristöystävällisiä.

Mitat P-L-K:

20,9 x 11 x 2,1 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586705162

Toimittajan tuotenumero:

T21-9724

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro Max

Uusi:

ny0001