Evo Tint MagSafe iPhone 14 Pro Max Hiilenharmaa

T21-9732 Tech21, Artikkelinro: 8670561

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA

Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS

Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN

Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ

Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO TINT MAGSAFE

Anna älypuhelimellesi tiukin suoja Evo Tintillä. Tech21:n omien tiede- ja materiaalitiimien suunnittelema ja testattu sen varmistamiseksi, että se kestää kaiken, mitä moderni maailma sille heittää. Tämä sävytetty kotelo tarjoaa näkymän Applen alkuperäiseen suunnitteluun ja sen suunnitteluun on integroitu magneetteja, jotka saavuttavat MagSafeⓇin täyden tehon latureissa ja lisävarusteissa. Mukana on myös responsiiviset painikkeet, tehostettu kamerasuojaus ja sisäänrakennettu mikrobeja vähentävä tekniikka, joka varmistaa, että laitteesi on suojattu kaikin tavoin.

Laitekohtaiset ominaisuudet:

• Iskusuojaus: 3,6 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojauksen osalta.

• Sisäänrakennettu hygieniasuojaus
Kehittynyt antimikrobinen tekniikka.*

• Sävytetty viimeistely
Kellastumista estävä sävytetty viimeistely tarjoaa upean kuvan laitteen alkuperäisestä suunnittelusta.

• MagSafeⓇ -yhteensopiva
Magneetit on sisäänrakennettu itse koteloon – eli se toimii MagSafeⓇ-laturien ja lisävarusteiden kanssa.

• Naarmunkestävä
Itsekorjautuvien ominaisuuksien ansiosta laite näyttää yhtä hyvältä kuin uusi.

• Parannettu kamerasuojaus
Suunniteltu suojaamaan puhelimen haavoittuvinta tekniikkaa.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

• Liukumaton ote
Kevyet materiaalit ja pysyy hyvin kädessä.

*Kehittynyt antimikrobinen teknologia suojaa koteloa hajua, värjäytymistä tai materiaalin hajoamista aiheuttavilta mikrobeilta.

Mitat P-L-K:

20,9 x 11 x 2,1 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586705612

Toimittajan tuotenumero:

T21-9732

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro Max

Uusi:

ny0001