Evo Max MagSafe iPhone 14 Pro Max Musta

T21-9739 Tech21, Artikkelinro: 8670585

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA

Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS

Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN

Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ

Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO MAX MAGSAFE

Ota maksimaalista suojausta Tech21:n Evo Maxilla – markkinoiden kestävimmällä lujalla puhelinkuorella. Tämä kotelo on suunniteltu erityisesti niille, jotka viettävät aikaa ulkona kaikissa olosuhteissa, ja se on valmistettu kosketusmateriaalikerroksista, jotka suojaavat useilta pudotuksilta 6,1 metriin asti ja siinä on liukuva kameran kansi ja latausportin kansi pitämään pölyn ja lian poissa. Mukana on myös kätevä kotelo ja MagSafeⓇ-integraatio, jotta voit aina pitää puhelimen täyteen ladattuna.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:

• FlexShock™ Iskusuojaus: 6,1 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojauksen osalta.

• MagSafeⓇ -yhteensopiva
Magneetit on sisäänrakennettu itse koteloon – eli se toimii MagSafeⓇ-laturien ja lisävarusteiden kanssa.

• Kestävät materiaalit
Valmistettu ulkokäyttöön kestävillä ja suojaavilla materiaaleilla.

• Kiinnitettävä kotelo
Kiinnitä laitteesi turvallisesti vyöpidikkeellä, joka toimii kätevänä jalustana useilla katselukulmilla.

• Latausportin pölysuoja
Pitää lian poissa laturin portista.

• Liukuva kameran kansi
Lisää ylimääräisen suojakerroksen laitteen kameran linssiin.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

• Markkinoiden kestävin kotelo
6,3 kertaa enemmän suojausta kuin myydyimmällä kilpailijalla – pitää puhelinta tehokkaasti iskuilta

Mitat P-L-K:

20,9 x 11 x 4,3 cm

Sisäpakkaus:

5

Master-laatikko:

5

EAN:

5056586705858

Toimittajan tuotenumero:

T21-9739

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro Max

Uusi:

ny0001