Evo Clear Pixel 8 Kirkas

T21-10335 Tech21, Artikkelinro: 8671989

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Waste Responsible Innovation*. Innovatiivisen “bio-spice” kaavan ansiosta yli 60 % tästä kotelosta hajoaa maahan, kun olet käyttänyt sen loppuun, eikä jälkiä mikromuoveista jää.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:
  • Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
  • Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
  • Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO CLEAR
On selvää, miksi tämä on oikea suojakotelo sinulle! Se tarjoaa kaksi kertaa tehokkaamman iskunsuojan kuin kilpailijat, ja siinä on myös sisäänrakennettu naarmuuntumiskestävyys ja UV-suojattu koostumus, joka ehkäisee rumaa kellastumista. Siinä on myös sisäänrakennettu hygieeninen koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa.

Toutekohtaiset ominaisuudet:
  • Pudotussuoja: 3,6m!
  • Kristallinkirkas läpinäkyvyys
  • Naarmunkestävä
  • Waste Responsible Innovation*

*Yli 60 % tästä kotelosta on biohajoavaa.
Näissä koteloissa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testattu riippumattomasti Albuquerquessa, Yhdysvalloissa sijaitsevassa Eden Research Laboratory -laboratoriossa.
Tätä tuotetta ei pidetä biohajoavana joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586719893

Toimittajan tuotenumero:

T21-10335

Merkki:

Google

Malli:

Pixel 8