Evo Lite Wallet iPhone 15 Pro Musta

T21-10271 Tech21, Artikkelinro: 8672142

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:
  • Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
  • Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
  • Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.
EVO LITE WALLET

Turvallinen ja iskunkestävä uusi Evo Lite Wallet on ammattikäytännöllisyyden määritelmä. Kolmen sisäänrakennetun korttipaikan ja vaakasuuntaisen katselutilan ansiosta voit olla varma, että mitä tahansa teetkin, Evo Lite Wallet ei petä sinua.

Integroitu jalusta – Ohut, vakaa ja sisäänrakennettu jalusta mahdollistaa vaakasuuntaisen katselun ja parantaa käyttökokemusta.

Jätevastuullinen innovaatio – Valmistettu laboratoriotestatuista materiaaleista, jotka auttavat koteloa hajoamaan nopeammin kuin tavalliset kotelot ja suojaavat planeettamme laitteidesi suojasta tinkimättä.*

Tuotekohtaiset ominaisuudet:
  • Iskusuojaus: 3m
  • Integroitu teline
  • Kolme korttipaikkaa
  • Parannettu kamerasuojaus
  • Mekaaniset painikkeet

*Yli 60 % tästä puhelinkotelosta on biohajoavaa. Näissä koteloissa on oma Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka saa kotelon biohajoamaan kaatopaikkaympäristöissä muutamassa vuodessa. Kaikki materiaalimme on testattu itsenäisesti Eden Research Laboratoryssa, Albuquerquessa, Yhdysvalloissa.

Mitat P-L-K:

20,90 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586721421

Toimittajan tuotenumero:

T21-10271