Evo Crystal Kick MagSafe iPhone 15 Pro Kirkas Musta

T21-10458 Tech21, Artikkelinro: 8672481

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – Laboratoriossa testatut materiaalit ja muotoiluinnovaatiot suojaavat laitettasi pudotuksesta toiseen koko laitteen käyttöiän ajan.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO CRYSTAL KICKSTAND

Kädet vapaana – Evo Crystal Kick on rakennettu monitoimisesti jokapäiväistä monitehtävää varten. Tarvitsitpa sitten pelinäyttöä tai Teams-puhelujen asetusta. Kehitetty uraauurtavalla 4,8 m:n FlexShock™-monipudotussuojallamme, integroidulla kickstand-toiminnolla maisema- ja muotokuvakatseluun, UV-kestävillä aineilla, jotka takaavat elinikäisen kirkkauden, ja täydellisellä MagSafe©-yhteensopivuudella. Yhdessä parannetun kamerasuojamme kanssa Evo Crystal Kick on muotoiluinnovaatio parhaimmillaan.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:
 • Iskunsuojaus: 4,8 m
  Riippumattomasti testattu monipudotussuojaus.
 • Jäte Vastuullinen innovaatio
  Viimeisimmän muovi-innovaation ansiosta tämä kotelo hajoaa käytön jälkeen paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo*.
 • Integroitu jalusta
  Koteloon saumattomasti sisäänrakennettu jalusta antaa sinulle vakaan ja turvallisen katselumahdollisuuden sekä vaaka- että pystyasennossa, mikä mahdollistaa monikäyttöisyyden, joka sopii sinulle aina, kun tarvitset sitä.
 • Parannettu kameran suojaus
  Tämä hienovarainen ominaisuus on suunniteltu kohokuvioidulla viistolla suojaamaan kameran linssejä, ja se suojaa laitteen herkintä ominaisuutta vahingoittumiselta ovelasti.
 • MagSafe©-yhteensopiva
  Kotelo on varustettu magneettirenkaalla, joten se on yhteensopiva kaikkien MagSafe©-tarvikkeiden kanssa, akkulatureista auton pidikkeisiin.

*Yli 60 % tästä kotelosta on biohajoavaa.
Näissä koteloissa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa kaatopaikkaympäristössä biologisesti muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586724811

Toimittajan tuotenumero:

T21-10458