Evo Wave MacBook Air 15″ (2023) Kirkas

T21-10597 Tech21, Artikkelinro: 8672766

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS – Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

EVO WAVE

Suunnitteluvetoinen Evo Wave for MacBook Air 15″, on kristallinkirkas rakenne ja UV-suojattu viimeistely, joka estää tätä koteloa kellastumasta ajan myötä. Se on suunniteltu kestämään voimakkaita pudotuksia, ja siinä on kova, uurteinen ulkopinta, joka lisää kestävyyttä, helppo pääsy portteihin, liukumattomat jalat ja se on valmistettu meidän tunnusomaisesta Waste Responsible Innovation -teknologiasta, joka mahdollistaa sitä että Evo Wave hajoaa luonnollisesti maahan sen elinkaaren lopussa*.

Ominaisuudet:

– Tehokas iskumateriaali
– UV-kestävä
– Jätevastuullinen innovaatio
– Matalaprofiiliset liukumattomat jalat
– Uskomattoman ohut ja kevyt
– 100 % biohajoava*

* Näissä koteloissa on Tech21:in kehittämä Waste Responsible Innovation -teknologia, joka saa kotelot biohajoamaan kaatopaikkaympäristöissä muutamassa vuodessa. Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA, on testannut materiaalit itsenäisesti

Mitat P-L-K:

25,00 x 36,00 x 2,50 cm

Sisäpakkaus:

5

Master-laatikko:

15

EAN:

5056586727669

Toimittajan tuotenumero:

T21-10597

Malli:

MacBook Air 15" 2023-