Evo Lite Galaxy S23 FE 5G Kirkas

T21-10612 Tech21, Artikkelinro: 8672817

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS – Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – Laboratoriossa testatut materiaalit ja muotoiluinnovaatiot suojaavat laitettasi pudotuksesta toiseen koko laitteen käyttöiän ajan.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO LITE KIRKAS

Suojaa puhelintasi kirkaalla Evo Lite -kuorella – yksi ohuimmista, kevyimmistä ja tyylikkäimmistä puhelinkuoristamme. Se tuntuu hyvältä kädessä ja tarjoaa kehittynyttä suojausta ja vastinetta rahalle.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:

• Iskusuojaus: 2,4 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojan osalta.

• Jätevastuullinen innovaatio
Viimeisin muoviinnovaatio saa tämän kotelon hajoamaan paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo käytön jälkeen.*

• Kuvioitu kahva
Sisäänrakennetuilla kylkiluilla varustettu kotelo on ergonomisesti suunniteltu istumaan käteen tukevasti ja varmistamaan, että kun se kerran on siellä, se pysyy paikallaan.

• Ohut profiili
Pehmeä kotelo, joka on helppo asentaa ja ottaa pois tarvittaessa.

• Tehostettu kameran suojaus
Tämä hienovarainen ominaisuus on suunniteltu korotetulla viistolla suojaamaan kameran linssejä, ja se suojaa laitteen herkintä ominaisuutta vahingoittumiselta.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

• Saumaton liitettävyys

* Tässä puhelinkotelossa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa kaatopaikkaympäristössä biologisesti muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testattu riippumattomasti: Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586728178

Toimittajan tuotenumero:

T21-10611