Evo Clear Galaxy S24 5G Kirkas

T21-10642 Tech21, Artikkelinro: 8672997

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana (The Science Behind Peace of Mind).

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO CLEAR

Suosituin kirkas kotelomme – Et näe unta – kristallinkirkas kotelo, joka ei kellastu ajan myötä, on todella olemassa. S24-sarjan Evo Clear on äärimmäinen läpinäkyvä kotelo, jossa on biologisesti hajoava muotoilu, 3,6 metrin iskunkestävyys ja tunnusomainen UV-kestävä viimeistelymme, joka takaa lyömättömän kirkkauden.

Kotelon erityisominaisuudet:

Törmäyssuojaus
3,6m iskunkestävyys laboratoriotestattujen materiaaliemme ja muotoiluinnovaatioidemme ansiosta suojaa laitettasi pudotuksesta toiseen laitteesi käyttöiän ajan.

UV-kestävyys
Älykkäitä UV-säteilyä kestäviä aineita sisältävä kotelo suojaa laitettasi vaurioilta ja värimuutoksilta laitteen koko käyttöiän ajan.

Jätevastuullinen innovaatio*
Innovatiivisen bio-maustekaavan ansiosta yli 60 % tästä kotelosta hajoaa maahan, kun olet käyttänyt sen loppuun, eikä mikromuoveista jää jälkeäkään.

Naarmunkestävä
Kotelo on kehitetty sisäisellä itseparantuvalla kaavallamme, ja se on täysin naarmunkestävä, mikä antaa sinulle tieteellisesti perustellun ja naarmuttoman suojan ja tyylin.

Parannettu kameran suojaus
Kotelossa on kohokuvioitu viiste kameran linssien suojaamiseksi, ja tämä hienovarainen yksityiskohta suojaa laitteen herkintä ominaisuutta vaurioilta.

Yli 60 % tästä kotelosta on biohajoavaa.
Näissä koteloissa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.

*Tuotetta ei pidetä biohajoavana joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586729977

Toimittajan tuotenumero:

T21-10642