Evo Lite Galaxy S24+ 5G Musta

T21-10665 Tech21, Artikkelinro: 8673054

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana (The Science behind Peace of Mind).

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EVO LITE MUSTA

“LITE” muotoilussa, ei suojauksessa – Älä anna matkapuhelimen kotelon painaa sinua. Biohajoavalla Evo Lite -kotelollamme laitteen suojan ei tarvitse olla raskas. Tässä kevyessä kotelossa on tunnusomainen monipudotussuojamme ja kellastumista estävä muotoilu, joka ei petä sinua.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:

• Iskusuojaus: 3 m
Riippumattomasti testattu usean pudotuksen suojan osalta.

• Jätevastuullinen innovaatio
Viimeisin muoviinnovaatio saa tämän kotelon hajoamaan paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo käytön jälkeen.*

• Liukumaton ote
Kevyet materiaalit ja pysyy hyvin kädessä.

• Ohut profiili
Pehmeä kotelo, joka on helppo asentaa ja ottaa pois tarvittaessa.

• Tyylikäs ja turvallinen
Tiukasti testattu ja valmis kaikenlaisiin jokapäiväisiin kolhuihin ja naarmuihin.

• Helposti painettavat painikkeet
Erittäin reagoivat ja yhteensopivat painikkeet.

• Saumaton liitettävyys

*Tämä kotelo on biohajoava.
Tässä kotelossa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.

Tätä tuotetta ei pidetä biohajoavana joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586730546

Toimittajan tuotenumero:

T21-10665