Evo Lite Galaxy A25 5G Kirkas

T21-10529 Tech21, Artikkelinro: 8673150

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli kymmenen vuoden ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – matkapuhelimen – suojaamiseksi. Tech 21:llä on missio – tarjota planeetan älykkäin suojaus teknisille laitteillesi ja siten vapauttaa sinut osasta arjen stressiä. Kutsumme tätä The Science Behind Peace of Mindiksi.

TIETEELLINEN SUOJAUS
Älykkäiden omien materiaalien, FlexShock™ ja FlexClear, avulla voimme nyt tuoda sinulle koteloita ja suojia, jotka vaimentavat jopa 90 % enemmän törmäysenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva suojus. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, jolloin saamme 30 000 mittauspistettä. Testiä kohti. Tech21:n kanssa olet siis suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan kotelo kotelon jälkeen, kerta toisensa jälkeen.

SIMPLICITY
Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy liitäntöihin toimivat aina helposti. WiFi, 5G, Bluetooth ja muut vastaavat toimivat aina tarkoitetulla tavalla – taatusti.

KESTÄVÄ
Kaikki EVO-kotelomme voidaan kierrättää uusien koteloiden valmistukseen, sillä EVO-sarjan materiaalit ovat peräisin vastuullisista lähteistä. Etsimme jatkuvasti tapoja vähentää riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista, joten emme ainoastaan yritä suojella laitettasi, vaan teemme myös oman osuutemme suojellaksemme ympäröivää maailmaa. Lisäksi pakkauksissamme ei enää ole muovia, ja jo pelkästään tämän ansiosta säästämme 42 tonnia muovia joka vuosi.

VAHVEMPI. YHDESSÄ.
Olet ehkä huomannut, että pakkauksissamme mainitaan yleensä, että Tech21-kotelo on “Made for Samsung” tai “Made for Apple”? Tech21 on yksi harvoista kotelovalmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan useiden johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että KAIKKI Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä vaikuta millään tavalla uuden laitteesi toimintaan. Tech21 on ylpeä siitä, että se on tehnyt vuosien varrella tiivistä yhteistyötä Applen, Samsungin ja Googlen (muutamia mainitakseni) kanssa.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:

Multi-drop-suojaus – Omien tutkijoidemme kehittämä ja riippumattomasti testattu; kotelomme ovat valmiita kaikkiin odottamattomiin onnettomuuksiin, joita voi sattua jokapäiväisessä elämässä.
Innovatiiviset materiaalit – Laboratoriotestatut materiaalimme ja muotoiluinnovaatiomme suojaavat laitettasi putoamisesta toiseen koko laitteen käyttöiän ajan.
Täydellinen istuvuus joka kerta – Tiiviiden kumppanuuksiemme ansiosta tärkeimpien teknologiavalmistajien kanssa varmistamme, että saat aina täydellisen istuvuuden ja toimivuuden.

EVO LITE CLEAR
“LITE” muotoilussa, ei suojauksessa – Älä anna matkapuhelimen kotelon painaa sinua. Biohajoavalla Evo Lite -kotelollamme värissä Clear laitteen suojan ei tarvitse olla raskas. Tässä kevyessä kotelossa on tunnusomainen monikotelosuojamme ja kellastumista estävä muotoilu, joka ei petä sinua.

Mallikohtaiset ominaisuudet:

– Törmäyssuojaus: 2,4 metriä
Riippumattomasti testattu suojaamaan kerta toisensa jälkeen, putoaminen putoamisen jälkeen.

– Ympäristöystävällinen innovaatio
Viimeisimmän muovi-innovaation ansiosta tämä kuori hajoaa hävittämisen jälkeen paljon nopeammin kuin mikään muu kotelo.*.

– Kuvioitu ote
Sisäänrakennettujen urien ansiosta kotelo on ergonomisesti muotoiltu siten, että se istuu tukevasti käteen, joten voit olla varma, että se on turvassa, kun se on paikallaan.

– Ohut profiili
Pehmeä kotelo, joka on helppo laittaa päälle ja ottaa pois.

– Parempi suoja kamerallesi
Kotelossa on korotettu viiste, joka suojaa kameran linssejä, ja tämä hienovarainen yksityiskohta suojaa laitteen herkintä ominaisuutta vahingoittumiselta.

– Helposti painettavat painikkeet
Sileät ja tarkat painikkeet.

– Saumaton liitäntä
Suunniteltu erityisesti täydellisen yhteyden mahdollistamiseksi tien päällä.

*Tässä kotelossa on oma Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa kaatopaikkaympäristössä biologisesti muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056586731505

Toimittajan tuotenumero:

T21-10529