Evo Lite iPhone 16 Pro Musta

T21-10970 Tech21, Artikkelinro: 8673864

  • 3m multi-drop iskusuojaus
  • Teksturoitu ote
  • 100% biohajoava
SUOJANNUT TEKNIIKKAASI VUODESTA 2008

Olipa kyse sitten toiminnallisesta tuotesuunnittelusta tai laboratoriossa kehitetyistä materiaalilisäaineista, innovoimme jatkuvasti tuotteitamme varmistaaksemme, että ne vaikuttavat yhtä paljon kuin sinä.

TARINAMME

Tech21 on uraauurtava iskusuojamateriaaleja kehittävä yritys, joka kehittää älykkäitä materiaaleja, jotka suojaavat miljoonia matkapuhelimia, tekniikkaasi, planeettaamme ja sinua.
Teknologia, innovaatiot ja tieteellinen testaus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka yhdessä tekevät Tech21:n iskunkestävistä tuotteista markkinoiden tunnustetuimpia, luotettavimpia ja tieteellisesti todistetuimpia.

MITÄ ME EDUSTAMME
Iskunsuojaus

Uraauurtavaa iskunkestävyysteknologiaa, joka suojaa laitteitasi paremmin kuin mikään muu.

Military Testing

FlexShock™-materiaalimme ja iskunkestävyystieteemme on tunnettu koko alalla vuosien omistautuneen kehityksen, testauksen ja innovoinnin ansiosta, joten siirtyminen sotilastandardien mukaiselle areenalle oli looginen seuraava askel.

Kestävä kehitys

Kierrätysmateriaaleista älykkäisiin bioteknologiakaavoihin – me suojelemme tekniikkaasi ja planeettaamme.

Innovatiivinen muotoilu

Olipa kyse sitten tuotesuunnittelusta tai laboratoriossa kehitetyistä materiaalilisäaineista, me innovoimme tuotteitamme jatkuvasti.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:
  • Monipuolinen suojaus – Sisäisten tutkijoidemme kehittämät ja riippumattomasti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heittää.
  • Innovatiiviset materiaalit – Kaikkia muita puhelinkotelomateriaaleja kestävämpi FlexShock™ vaimentaa iskuja, jotta laitteesi ei tarvitse.
  • Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista kotelovalmistajista, joka työskentelee suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot tarjoavat täydellisen istuvuuden eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.
EVO LITE SOLID
Mallikohtaiset ominaisuudet:

Lite muotoilussa, ei suojauksessa – EvoLite-kotelo iPhone 16:lle tarjoaa 3M monipudotussuojan kevyessä ja tyylikkäässä paketissa. Kestävästä bio-spice-aineksestamme valmistettu kotelo on 100-prosenttisesti biohajoava, joten se on ympäristöystävällinen valinta, joka ei tingi kestävyydestä.

EvoLite-kotelossa on teksturoitu ote, joka takaa, että laite pysyy varmasti kädessäsi. Parannettu kamerasuoja pitää puhelimen haavoittuvimman osan turvassa vaurioilta, ja tyylikäs muotoilu säilyttää laitteesi ulkonäön.

Valitse EvoLite, jos haluat kohtuuhintaisen ja luotettavan törmäyssuojan, jossa yhdistyvät vaivattomasti kestävyys, kevyt muotoilu ja erinomainen suojaus. Tämä kotelo tekee kaiken tarvitsemasi ja varmistaa, että laitteesi pysyy turvallisena ja tyylikkäänä.

*Tämä kotelo on 100-prosenttisesti biohajoava.
Näissä koteloissa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.
Tätä tuotetta ei pidetä biohajoavana joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master laatikko:

100

EAN:

5056586738641

Toimittajan tuotenumero:

T21-10970