Impact Glass SET Screen/Camera iPhone 16 Pro

T21-11008 Tech21, Artikkelinro: 8673978

  • Laitteen täydellinen suojaus
  • Kaksinkertainen karkaistu lasi
  • Tarkka istuvuus
  • Helppo asentaa

Esittelyssä ImpactGlass Bundle Pack – kattava ratkaisu vertaansa vailla olevaan näytön ja kameran suojaukseen, jossa yhdistyvät kaksinkertaisen karkaistun lasin kestävyys ja kameran suojan tarkkuus.

ImpactGlass-näytönsuoja tarjoaa huippuluokan iskusuojan, joka takaa, että laitteesi pysyy turvassa pudotuksilta ja iskuilta. Sen naarmunkestävä pinta säilyttää virheettömän ulkonäön, ja karkaistu lasirakenne tarjoaa ylivoimaisen kestävyyden. Anti-mikrobisen teknologian ansiosta ImpactGlass pitää näytön puhtaana ja vapaana haitallisista mikrobeista. Nauti kristallinkirkkaasta visuaalisesta ilmeestä ja herkästä kosketuskokemuksesta varmistaen, että näyttösi näyttää ja tuntuu hyvältä.

Kamerasuoja on suunniteltu pitämään kameran linssi kristallinkirkkaana ja naarmuuntumattomana, mikä säilyttää valokuvien ja videoiden laadun. Se on helppo asentaa ja varmistaa täydellisen, kuplattoman istuvuuden, joka suojaa kamerasi tinkimättä kirkkaudesta.

Molemmissa komponenteissa on tarkka istuvuus, ja niissä on sisäänrakennettu, helppokäyttöinen applikaattori, joka mahdollistaa saumattoman, kuplattoman asennuksen joka kerta.

Valitse ImpactGlass Bundle Pack, jos haluat täydellisen laitesuojan, jossa yhdistyvät vankka näytön suojaus ja tarkka kameran suojaus. Koe vapaus käyttää laitettasi luottavaisesti tietäen, että se on suojattu laadukkailla materiaaleilla ja edistyksellisellä teknologialla. Nauti vertaansa vailla olevasta kestävyydestä, selkeydestä ja mielenrauhasta tämän kaiken kattavan paketin avulla.

Mitat P-L-K:

20,60 x 11,00 x 1,60 cm

Sisäpakkaus:

10

Master laatikko:

100

EAN:

5056586739785

Toimittajan tuotenumero:

T21-11008