Evo Crystal MagSafe iPhone 16 Pro Max Musta

T21-11034 Tech21, Artikkelinro: 8674056

  • 4,9 m FlexShock™ multi-drop iskunsuojaus
  • Verraton selkeys, ylivoimainen iskunkestävyys
  • Täysin MagSafe©-yhteensopiva
  • Yli 90-prosenttisesti biohajoava
SUOJANNUT TEKNIIKKAASI VUODESTA 2008

Olipa kyse sitten toiminnallisesta tuotesuunnittelusta tai laboratoriossa kehitetyistä materiaalilisäaineista, innovoimme jatkuvasti tuotteitamme varmistaaksemme, että ne vaikuttavat yhtä paljon kuin sinä.

TARINAMME

Tech21 on uraauurtava iskusuojamateriaaleja kehittävä yritys, joka kehittää älykkäitä materiaaleja, jotka suojaavat miljoonia matkapuhelimia, tekniikkaasi, planeettaamme ja sinua.
Teknologia, innovaatiot ja tieteellinen testaus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka yhdessä tekevät Tech21:n iskunkestävistä tuotteista markkinoiden tunnustetuimpia, luotettavimpia ja tieteellisesti todistetuimpia.

MITÄ ME EDUSTAMME
Iskunsuojaus

Uraauurtavaa iskunkestävyysteknologiaa, joka suojaa laitteitasi paremmin kuin mikään muu.

Military Testing

FlexShock™-materiaalimme ja iskunkestävyystieteemme on tunnettu koko alalla vuosien omistautuneen kehityksen, testauksen ja innovoinnin ansiosta, joten siirtyminen sotilastandardien mukaiselle areenalle oli looginen seuraava askel.

Kestävä kehitys

Kierrätysmateriaaleista älykkäisiin bioteknologiakaavoihin – me suojelemme tekniikkaasi ja planeettaamme.

Innovatiivinen muotoilu

Olipa kyse sitten tuotesuunnittelusta tai laboratoriossa kehitetyistä materiaalilisäaineista, me innovoimme tuotteitamme jatkuvasti.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:
  • Monipuolinen suojaus – Sisäisten tutkijoidemme kehittämät ja riippumattomasti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heittää.
  • Innovatiiviset materiaalit – Kaikkia muita puhelinkotelomateriaaleja kestävämpi FlexShock™ vaimentaa iskuja, jotta laitteesi ei tarvitse.
  • Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista kotelovalmistajista, joka työskentelee suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot tarjoavat täydellisen istuvuuden eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.
EVO CRYSTAL MAGSAFE
Mallikohtaiset ominaisuudet:

Esittelyssä EvoCrystal with MagSafe, edistyksellisin kirkas kotelomme iPhone 16:lle. Jos haluat esitellä uusinta laitettasi suojauksesta tinkimättä, EvoCrystal on täydellinen valinta. Kotelo on testattu 15 kertaa vahvemmaksi kuin armeijan standardi, ja siinä on uraauurtava 4.9M FlexShock™- monipudotussuojamme, joka takaa, että puhelimesi pysyy suojattuna kovilta iskuilta.

EvoCrystal on valmistettu kestävästä bio-mausteaineestamme, joten se on yli 90-prosenttisesti biohajoava ja ympäristöystävällinen valinta. Älykkäitä UV-säteilyä kestäviä aineita sisältävä kotelo torjuu värimuutoksia ja materiaalin hajoamista ja säilyttää kirkkautensa ajan myötä. EvoCrystal on saatavana hienovaraisissa mutta tyylikkäissä värivaihtoehdoissa, ja se on täysin MagSafe©-yhteensopiva, joten siinä yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka.

Valitse EvoCrystal, jos haluat vertaansa vailla olevaa selkeyttä, ylivoimaista iskunkestävyyttä ja kestävyyttä. Se on markkinoiden ainoa kotelo, joka tarjoaa elinikäisen kirkkauden ja elinikäisen iskunkestävyyden, mikä takaa, että laitteesi näyttää yhtä hyvältä kuin uusi vuosien ajan.

*Yli 90 % tästä kotelosta on biohajoavaa.
Näissä koteloissa on sisäinen Waste Responsible Innovation -teknologiamme, joka hajoaa biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA.
Tätä tuotetta ei pidetä biohajoavana joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.

Mitat P-L-K:

20,90 x 11,00 x 2,10 cm

Sisäpakkaus:

10

Master laatikko:

100

EAN:

5056586740569

Toimittajan tuotenumero:

T21-11034