Iskunkestävä Folio-kuori iPad 10.2″ Musta

Apple iPad 10,2 (2019) Rugged Cover Black Gecko, Artikkelinro: 9509097

Tämä kestävä suojus on suunniteltu sopimaan täydellisesti laitteellesi ja tarjoaa äärimmäisen 360 asteen suojan olematta liian iso. Napsauta tablettisi vahvaan kuoreen ja se on turvallista päivittäiseen käyttöön, ammattikäyttöön ja kotona. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten automaattinen herätys/nukkumistoiminto ja jalustatoiminto, tekevät tästä päällystä iloa käyttää.

Korkealaatuinen Military Standard -suojaus
Tämä Rugged-suojus on suunniteltu ja suunniteltu kestäväksi ja vahvaksi, jotta se tarjoaa parhaan suojan tablet-laitteellesi jokapäiväisessä käytössä. Tabletti itse asettuu tukevasti paikalleen napsautettuaan sen vahvaan kuoreen, kun taas etupuoli suojaa lasia vaurioilta. Parhaan laadun varmistamiseksi kansi on testattu täyttämään sotilasstandardin MIL-STD-810H tiukat vaatimukset.

Optimaalinen helppokäyttöisyys
Kannessa on kaikki tarvittavat aukot, joiden avulla pääset helposti tabletin eri portteihin. Kameraa voidaan siis käyttää myös esimerkiksi irroittamatta tablettia kannesta. Lisäksi koteloon upotetun magneetin ansiosta tablettisi herätys/nukkumistoiminto toimii automaattisesti.

ominaisuudet
– Sopii täydellisesti
– MIL-STD-810H Sotilaallinen standardisuoja
– Automaattinen herätys/nukkumistoiminto
– Jalustatoiminto

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8720195090977