Iskunkestävä suojakotelo iPad 10.2″ ruskea

Apple iPad 10,2 (2019) Rugged Cover Brown Gecko, Artikkelinro: 9509098

Tämä vankka suojus on suunniteltu sopimaan täydellisesti laitteeseesi ja tarjoaa täydellisen 360°-suojan ilman, että se on liian tilaa vievä. Napsauta tablet-laitteesi vain vahvaan koteloon, niin se on turvassa jokapäiväisessä käytössä, niin ammattikäytössä kuin kotonakin. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten automaattinen herätys-/lepotoiminto ja jalusta-toiminto, tekevät tästä kotelosta miellyttävän käyttää.

Korkealaatuinen sotilasstandardin mukainen suojaus
Tämä vankka kotelo on suunniteltu ja suunniteltu kestäväksi ja vahvaksi, jotta se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan tabletillesi jokapäiväisessä käytössä. Itse tabletti pysyy tukevasti paikallaan, kun se on napsautettu vahvaan kuoreen, kun taas etupuoli suojaa lasia vaurioilta. Parhaan laadun varmistamiseksi kotelo on testattu täyttämään sotilasstandardin MIL-STD-810H tiukat vaatimukset.

Optimaalinen helppokäyttöisyys
Kotelossa on kaikki tarvittavat aukot, jotta tabletin eri portteihin pääsee helposti käsiksi. Kameraa voi siis käyttää myös irrottamatta tablettia kotelosta. Lisäksi koteloon integroidun magneetin ansiosta tabletin herätys/lepotila-toiminto toimii automaattisesti.

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8720195090984