Folio-kuori iPad 10.9″ 2022 Hiekka

Apple iPad 10.9" 2022 Easy-Click 2.0 Cover Sand Gecko, Artikkelinro: 9509686

Etsitkö kuorta, joka on sekä kaunis että kätevä? Tämän Easy-Click -kuoren myötä Gecko Covers on tuonut markkinoille uuden suojakuorisarjan, joka ei tarjoa vain erinomaista suojaa, vaan myös helppoa käytettävyyttä.

Tämä kuori suojaa aina tablettiasi vaurioilta. Voit vain asettaa tabletin kuoreen. Tabletin takaosaa suojaa vahva kuori. Kuoren ulkopinnan materiaali suojaa tablettia naarmuilta. Kuorta käytettäessä tabletti voidaan asetella eri asentoihin, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää optimaalisesti.

Täydellinen suoja

Tabletti vain yksinkertaisesti napsautetaan kovaan muovikoteloon. Valmistetaan mittojen mukaan, joten tabletti ei koskaan putoa.

Optimaalisen helppokäyttöinen

Ihanteellisesti sijoitetun magneetin ansiosta tabletin herätys/lepotila-toiminto toimii automaattisesti. Kannessa on myös kaikki tarvittavat aukot tabletin eri porttien käyttämiseen. Siksi esimerkiksi kameraa voidaan käyttää ottamatta tablettia pois kuoresta. Lisäksi kuorta voidaan käyttää eri asennoissa, joten tablettia voi käyttää optimaalisesti lukemattomissa tilanteissa.

Helposti paikalleen napsautettavat kotelot

• Täydellinen istuvuus
• Automaattinen herätys/lepotila-toiminto
• Usean asennon pystytoiminto
• Suojaavat joka puolelta
• Pehmeää PU-nahkamateriaalia

Mitat P-L-K:

29,7 x 17,3 x 2 cm

Sisäpakkaus:

50

Master-laatikko:

50

EAN:

8720195096863

Toimittajan tuotenumero:

V10T61C23