Folio-kuori Galaxy Tab S9/S9 FE 11″ Hiekka

V11T66C23 Gecko, Artikkelinro: 9509740

Gecko Covers antaa Samsung Galaxy Tab S9:lle tai S9 FE:lle parhaan suojan kestävimmällä tavalla. EasyClick cover eco on valmistettu kokonaan kierrätetystä GRS*-materiaalista (paitsi uni/herätysmagneetit) ja istuu täydellisesti!

Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista – Tämä GRS EasyClick -suojakotelo on valmistettu 7,5 kierrätetystä muovisesta PET-pullosta. Kerätyt muoviset PET-pullot jauhetaan pieniksi pelleteiksi ja prosessoidaan käyttökelpoiseksi polyesteriksi. Tästä kierrätysmateriaalista valmistetaan uusi EasyClick-suojakotelo.

Hienostunut muotoilu – EasyClick-nimi kertoo kaiken: voit helposti napsauttaa Tab S9:n tai S9 FE:n suojakoteloon. Kannessa on automaattinen uni/herätystoiminto. Lepotilaa ei siis tarvitse aktivoida manuaalisesti. Lisäksi tabletti herää automaattisesti uudelleen, kun avaat kotelon. Käytännöllinen mutta kätevä tapa pidentää akun käyttöikää. Koko kotelo on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Muotoilu takaa hyvän pääsyn painikkeisiin, portteihin ja kameran linsseihin. AMOLED-näyttö on täysin suojattu naarmuilta ja kolhuilta EasyClick Eco -suojakuorella.

Optimaalinen katselukulma – Tab S9 voidaan sijoittaa eri katselukulmiin. Valitset itsellesi ja tilanteeseen parhaiten sopivan. Kannessa on 3 erilaista integroitua hienovaraista kohoumaa kannen sisäpuolella. Jokainen voi siis valita täydellisen katselukulman sarjan katseluun tai mukavaan videopuhelun soittamiseen.

Täydellinen aukko S Penille – Kotelon takana on aukko. Tämä varmistaa, että tabletin mukana tuleva S Pen napsahtaa esteettömästi magneettisesti tablettiin. Lisävoimaa varten on myös lisätty pieni kuminauha, joka pitää S Pen -kynän tukevasti paikallaan. Lisätyökalu varmistaaksesi, ettet menetä S Pen -kynää. Tämä kuminauha on myös valmistettu kierrätetystä materiaalista, mikä tekee EasyClick-kuoresta oikeutetusti ECO.

*GRS on lyhenne sanoista Global Recycled Standard. Organisaatio, joka edistää ja kannustaa kierrätysmateriaalien käyttöä maailmanlaajuisesti. Useita kierrätysmateriaaleja sisältävät tuotteet saavat GRS-sertifikaatin.

Mitat P-L-K:

28,60 x 18,60 x 1,80 cm

Sisäpakkaus:

50

Master-laatikko:

50

EAN:

8720195097402

Toimittajan tuotenumero:

V11T66C23