Folio-kuori Galaxy Tab S9+/S9+ FE 12.4″ Musta

V11T67C1 Gecko, Artikkelinro: 9509741

Gecko Covers antaa Samsung Galaxy Tab S9+:lle tai S9+ FE:lle parhaan suojan kestävimmällä tavalla. EasyClick cover eco on valmistettu kokonaan kierrätetystä GRS*-materiaalista (paitsi uni/herätysmagneetit) ja istuu täydellisesti!

Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista – Tämä GRS EasyClick -suojakotelo on valmistettu 9 kierrätysmuovisesta PET-pullosta. Kerätyt muoviset PET-pullot jauhetaan pieniksi pelleteiksi ja prosessoidaan käyttökelpoiseksi polyesteriksi. Tästä kierrätysmateriaalista valmistetaan uusi EasyClick-kansi eko.

Hienostunut muotoilu – Nimi EasyClick kertoo kaiken: voit helposti napsauttaa Tab S9+ tai S9+ FE suojakoteloon. Kannessa on automaattinen uni/herätystoiminto. Lepotilaa ei siis tarvitse aktivoida manuaalisesti. Lisäksi tabletti herää automaattisesti uudelleen, kun avaat kotelon. Käytännöllinen mutta kätevä tapa pidentää akun käyttöikää. Koko kotelo on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Muotoilu takaa hyvän pääsyn painikkeisiin, portteihin ja kameran linsseihin. AMOLED-näyttö on täysin suojattu naarmuilta ja kolhuilta EasyClick Eco -suojakotelolla.

Optimaalinen katselukulma – Tab S9+ voidaan sijoittaa eri katselukulmiin. Valitset itsellesi ja tilanteeseen parhaiten sopivan. Kannessa on 3 erilaista integroitua hienovaraista kohoumaa kannen sisäpuolella. Jokainen voi siis valita täydellisen katselukulman sarjan katseluun tai mukavaan videopuhelun soittamiseen.

Täydellinen aukko S Penille – Kotelon takana on aukko. Tämä varmistaa, että tabletin mukana tuleva S Pen napsahtaa esteettömästi magneettisesti tablettiin. Lisävoimaa varten on myös lisätty pieni kuminauha, joka pitää S Pen -kynän tukevasti paikallaan. Lisätyökalu varmistaaksesi, ettet menetä S Pen -kynää. Tämä kuminauha on myös valmistettu kierrätetystä materiaalista, mikä tekee EasyClick-kuoresta oikeutetusti ECO.

*GRS on lyhenne sanoista Global Recycled Standard. Organisaatio, joka edistää ja kannustaa kierrätysmateriaalien käyttöä maailmanlaajuisesti. Useita kierrätysmateriaaleja sisältävät tuotteet saavat GRS-sertifikaatin.

Mitat P-L-K:

31,60 x 19,80 x 1,80 cm

Sisäpakkaus:

25

Master-laatikko:

25

EAN:

8720195097419

Toimittajan tuotenumero:

V11T67C1