Folio-kuori Galaxy Tab A9 8.7″ Hiekka

V11T69C23 Gecko, Artikkelinro: 9509744

Gecko Covers antaa parhaan ja kestävimmän suojan Samsung Galaxy Tab A9:lle. EasyClick Cover eco on valmistettu kokonaan kierrätetystä GRS*-materiaalista, ja se on räätälöity täydellisesti sopivaksi!

Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista
Tämä GRS EasyClick Cover eco on valmistettu 7 kierrätysmuovista PET-pullosta. Kerätyt PET-pullot puhdistetaan ja jauhetaan pieniksi pelleteiksi, minkä jälkeen ne jalostetaan käyttökelpoiseksi polyesteriksi. EasyClick Cover eco on valmistettu tästä kierrätysmateriaalista.

Päivittäiseen käyttöön
Koko kansi on suunniteltu optimaalisen helppokäyttöiseksi. Mittatilaustyönä valmistettu kansi on kevyt ja istuu täydellisesti. Sen muotoilun ansiosta painikkeet, latausportti ja kameran linssi ovat edelleen käytettävissä. Sekä Tab A9:n takaosa että näyttö on suojattu täydellisesti naarmuilta ja kolhuilta EasyClick Cover eco -suojuksella.

Tyylikäs muotoilu
Nimi EasyClick kertoo kaiken: voit napsauttaa Tab A9:n helposti suojukseen. Tukeva kuori suojaa Tab A9:n takaosaa. Etuläppä suojaa näytön erinomaisesti naarmuilta. Täydellinen ja kestävin tapa päivittäiseen suojaukseen.

Optimaalinen katselukulma jalusta-toiminnolla
Tab A9 voidaan asettaa eri katselukulmiin EasyClick Cover eco -suojuksen avulla. Valitset itsellesi ja tilanteeseen parhaiten sopivan. Suojuksessa on 3 erilaista integroitua hienovaraista korotusta kannen sisäpuolella. Näin jokainen voi valita täydellisen katselukulman, josta voi katsella sarjaa tai soittaa videopuheluita tai kirjoittaa mukavasti.

*GRS on lyhenne sanoista Global Recycled Standard. Järjestö, joka edistää ja kannustaa kierrätysmateriaalien käyttöä maailmanlaajuisesti. Tuotteille, jotka sisältävät paljon kierrätysmateriaaleja, annetaan GRS-sertifikaatti.

Mitat P-L-K:

27,90 x 16,70 x 1,70 cm

Sisäpakkaus:

50

Master-laatikko:

50

EAN:

8720195097440

Toimittajan tuotenumero:

V11T69C23