Folio-kuori Galaxy Tab A9+ 11″ Musta

V11T73C1 Gecko, Artikkelinro: 9509745

Gecko Covers antaa Samsung Galaxy Tab A9+:lle parhaan suojan kestävimmällä tavalla. EasyClick cover eco on valmistettu kokonaan kierrätetystä GRS*-materiaalista (paitsi uni/herätysmagneetit) ja istuu täydellisesti!

Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista – Tämä GRS EasyClick -suojakotelo on valmistettu 7,5 kierrätetystä muovisesta PET-pullosta. Kerätyt muoviset PET-pullot jauhetaan pieniksi pelleteiksi ja prosessoidaan käyttökelpoiseksi polyesteriksi. Tästä kierrätysmateriaalista valmistetaan uusi EasyClick-suojakotelo.

Hienostunut muotoilu – EasyClick-nimi kertoo kaiken: voit helposti napsauttaa Tab A9+:n suojakoteloon. Kannessa on automaattinen uni/herätystoiminto. Lepotilaa ei siis tarvitse aktivoida manuaalisesti. Lisäksi tabletti herää automaattisesti uudelleen, kun avaat kotelon. Käytännöllinen mutta kätevä tapa pidentää akun käyttöikää. Koko kotelo on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Muotoilu takaa hyvän pääsyn painikkeisiin, portteihin ja kameran linsseihin. Näyttö on täysin suojattu naarmuilta ja kolhuilta EasyClick eco -suojuksella.

Optimaalinen katselukulma – Tab A9+ voidaan sijoittaa eri katselukulmiin. Valitset itsellesi ja tilanteeseen parhaiten sopivan. Kannessa on 3 erilaista integroitua hienovaraista kohoumaa kannen sisäpuolella. Jokainen voi siis valita täydellisen katselukulman sarjan katseluun tai mukavaan videopuhelun soittamiseen.

*GRS on lyhenne sanoista Global Recycled Standard. Organisaatio, joka edistää ja kannustaa kierrätysmateriaalien käyttöä maailmanlaajuisesti. Useita kierrätysmateriaaleja sisältävät tuotteet saavat GRS-sertifikaatin.

Mitat P-L-K:

28,60 x 18,60 x 1,80 cm

Sisäpakkaus:

25

Master-laatikko:

25

EAN:

8720195097457

Toimittajan tuotenumero:

V11T73C1